середа, 25 серпня 2010 15:52

У передостанній день Юнацької Олімпіади українці здобули дві "бронзи"

У передостанній день Юнацької Олімпіади українці здобули дві "бронзи"

Змаганнями змішаних команд з дзюдо завершився передостанній день Юнацької Олімпіади в Сінгапурі.

12 команд по 8 дзюдоїстів в кожній виборювали престижні нагороди. Серед учасників було й два наших спортсмена, до речі, бронзові призери Ігор – Дмитро Атанов (55 кг), який потрапив до команди під назвою "Нью-Йорк" та Ксенія Дарчук (78 кг), яка виступила за команду "Токіо".

На жаль, сітка змагань звела команди двох наших атлетів ще на стадії чвертьфіналу, сильнішою виявилася саме "Токіо", яка у підсумку посіла 3-е місце, що дозволило піднятися на п"єдестал пошани і здобути другу "бронзу" українці Ксенії Дарчук.

Раніше у Сінгапурі завершилися змагання з веслування на байдарках і каное.Сьогодні спортсмени розігрували нагороди у слаломі. Срібний призер Юнацької Олімпіади у спринті Анатолій Мельник цього разу завоював "бронзу", посівши 3-е місце у змаганнях каноїстів.

У байдарочників Україну представляв Василь Зельніченко, який дійшов до стадії чвертьфіналу. Нагадаємо, що вчора на стадії 1/8 фіналу припинила боротьбу у змаганнях серед дівчат наша байдарочниця Марія Кічасова.

Скарбничка медалей нашої збірної налічує 35 нагород, 10 з яких золоті, 9 срібних та 16 бронзових.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «У передостанній день Юнацької Олімпіади українці здобули дві "бронзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі