неділя, 06 квітня 2014 13:44

У МВС Криму стверджують, що фанів "Таврії" ніхто не бив, тільки розмовляли - ЗМІ

У МВС Криму стверджують, що фанів "Таврії" ніхто не бив, тільки розмовляли - ЗМІ

З фанами "Таврії", які розтягнули на секторі прапор України, ніхто не бив. Про це виданню Вести повідомило джерело в МВС Криму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 4 квітня, під час матчу "Таврія" - "Дніпро" були затримані сімферопольські фанати.

"Все почалося коли на п'ятому секторі наші ультраси розтягнули прапор України, - розповіло джерело. - Міліціонери попросили його прибрати, щоб не допустити конфлікту з іншими вболівальниками, тим більше, що глядачі, які сиділи в інших секторах появу прапора зустріли дуже нервово. Але ультраси прибирати прапор відмовилися і почали словесну перепалку з силовиками. У підсумку одного з керівників сімферопольських ультрас забрали в штаб місцевої самооборони".

"Фанати свого скривдити не дали і по закінченню матчу вирушили на розшук керівника. Біля штабу, де "сидів" їхній ватажок, хлопців затримали і доставили в Центральний райвідділ міліції кримської столиці. Їх ніхто не чіпав, не бив і не відкочував "пальці". Була роз'яснювальна бесіда і не більше того", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, матч "Таврія" - "Дніпро" завершився перемогою команди Хуанде Рамоса з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «У МВС Криму стверджують, що фанів "Таврії" ніхто не бив, тільки розмовляли - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі