середа, 19 грудня 2007 19:14

У Москві побудують автодром для гонок "Формули-1"

Проект планування автодрому "Формули-1", який планується побудувати на території Москви, повністю узгоджений, повідомив представник державного унітарного підприємства "Управління перспективних забудов". За його словами, ГУП "Управління перспективних забудов" завершило процес узгодження проекту планування автодрому, який розташується в Молжаніновському районі на території села Черкизово.

Проект планування припускає будівництво траси протяжністю 4780 м для проведення змагань самих різних видів і класів. При цьому у внутрішній зоні траси, крім технічних приміщень і стоянок, передбачено розміщення боксів для команд, VIP-місць, а також будівництво медіа-центру, медичного центру і двох гелікоптерних майданчиків.

- Автодром зможе приймати гонки класу "Формула-1". В цьому випадку протягом 2-4 днів його зможуть відвідати приблизно 110 тисяч глядачів, для чого споруджуватиметься 10 тимчасових трибун на 70 тисяч посадочних місць, - повідомив представник "Управління перспективних забудов".

Він також додав, що працюючи в звичайному режимі, автодром зможе приймати різні виставки, ярмарки, конференції і одноразово вміщати від 7 до 10 тисяч чоловік, інформує "Газета.ru".
Зараз ви читаєте новину «У Москві побудують автодром для гонок "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі