понеділок, 26 грудня 2011 11:05

У Москві не будуть показувати матчі Євро-2012

У Москві не будуть показувати матчі Євро-2012

Під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року в більш ніж десяти російських містах будуть організовані фан-зони, обладнані великими екранами для масового перегляду матчів турніру, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на інфоцентр "Україна-2012".

Планується, що такі території для вболівальників з'являться в Санкт-Петербурзі, Нижньому Новгороді, Єкатеринбурзі, Уфі, Іркутську, Петрозаводську, Смоленську, Барнаулі та інших містах.

Цікаво, що в цей перелік не увійде столиця Москва. Причина - масові заворушення, що мали місце на Манежній площі і Тверській вулиці після поразки головної команди Росії від Японії на чемпіонаті світу 2002 року. Тому організатори акції на підтримку російської дружини під час Євро-2012 вирішили не ризикувати.

Фан-зони будуть організовані не на один вечір, а як мінімум на весь термін перебування в Україні і Польщі команди Діка Адвокаата. Це будуть невеликі майданчики на 1-3 тисячі чоловік.

Нагадаємо, на Євро-2012 збірна Росії зіграє в групі А разом в командами Польщі, Греції та Чехії.

Зараз ви читаєте новину «У Москві не будуть показувати матчі Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі