неділя, 10 січня 2010 11:56

У меншості "Рома" перемогла "Кьєво" (ВІДЕО)

У меншості "Рома" перемогла "Кьєво" (ВІДЕО)

У першому матчі 19-го туру Серії А "Рома" на своєму полі обіграла "Кьєво". Єдиний м"яч Де Россі забив вже на першій хвилині, а через десять хвилин господарі залишилися в меншості після вилучення воротаря Донні за гру руками за межами штрафного майданчика.

"Рома" відзначилися в першій же атаці, коли Даніеле Де Россі головою замкнув навіс від кутового прапора Давида Пісарро. Власне миттю раніше могло відзначитися "баварське" підкріплення Лука Тоні, але його удар захисник блокував. На сьомій хвилині Тоні знову змарнував прекрасну можливість забити перший м"яч у складі "Роми", проте пробив повз ворота.

А на 11-ій хвилині "Рома" залишилася в меншості, коли воротар Донні дозволив себе обіграти форвардові "Кьєво" і, рятуючи ситуацію, вибив м"яч руками за межами штрафної. Донні отримав червону картку, а Мірко Вучиніч поступився місцем запасному воротареві Богдану Лобонцу.

Проте це не зупинило "вовків", які продовжували атакувати і мали більше шансів збільшити рахунок, ніж пропустити. На 56-ій хвилині за поштовх в спину Тоні в штрафній "Кьево" був призначений пенальті. За відсутності Тотті, до "крапки" підійшов Давид Пісарро, але чилієць не зумів переграти Сорентіно. Становище "Роми" погіршилося, коли через пошкодження поле залишив Даніеле Де Россі на 64-ій хвилині, але переможний рахунок господарям зберегти все ж таки вдалося.

До речі, це була перша перемога "Роми" над "Кьєво" з 2005 року, коли римляни розгромили суперника - 4:0. Перемога дозволила "Ромі" піднятися в зону Ліги чемпіонів, всього з двохочковим відставанням від "Мілана".

Чемпіонат Італії.

Серія А.

19-й тур.

"Рома" - "Кьєво" - 1:0

Гол: де Россі, 1.

Вилучення: Донні, 11 ("Рома").

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «У меншості "Рома" перемогла "Кьєво" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі