пʼятниця, 04 травня 2007 10:36

У матчі з "Еспаньолом" вирішальним стало видалення Клозе

Після гри з "Еспаньолом" (1:2) головний тренер "Вердера" Томас Шааф, 46 років, відзначив високий клас суперника і подякував своїм гравцям за самовіддачу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Ця невдача сталася через наші власні помилки. На старті гри ми мали погану позицію після розгромної поразки у першому матчі. Проте нам вдалося забити швидкий гол, на який ми так сподівалися. На мою думку, рішення арбітра видалити Клозе стало вирішальним у поєдинку. Ми віддали всі сили, граючи удесятьох, але цього виявилося недостатньо. Мої вітання "Еспаньолу" і компліменти моїй команді. Було чудово спостерігати, як мої гравці реагують на складну ситуацію, як вони грають і як вони вірять в диво. Навіть при чисельній меншості ми продовжували діяти першим номером, але цього не вистачило. "Еспаньол" - хороший клуб, що він довів ще в першому поєдинку. Але у фіналі можливе усе, тому каталонці не є фаворитами, - сказав Шааф.

Зараз ви читаєте новину «У матчі з "Еспаньолом" вирішальним стало видалення Клозе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі