понеділок, 19 лютого 2007 09:39

У Матчі всіх зірок НБА Захід розгромив Схід

У ніч на понеділок 19 лютого у Лас-Вегасі відбувся Матч усіх зірок НБА. Не зважаючи на відсутність чотирьох від початку обраних баскетболістів, збірна Заходу розгромила збірну Сходу, яка грала у своєму найсильнішому складі, 153:132.

Зі стартових хвилин на майданчику домінували баскетболісти з Заходу. Особливо у їхньому складі виділявся Кобі Брайант з "Лос-Анджелес Лейкерс". Саме його визнали найціннішим гравцем матчу. Такий приз він отримує вдруге. Вперше Брайанту його вручили у Матчі всіх зірок 2002 року у Філадельфії.

Крім самого поєдинку були проведені і різні конкурси. У змаганні кидків згори переміг Джеральд Грін з "Бостон Селтікс". У конкурсі снайперів найкращим став Джейсон Капоно з "Маямі". Ще один представник цієї команди Дуейн Уейд здобув перемогу у конкурсі баскетбольної майстерності. У командному конкурсі снайперів найсильнішим виявився "Детройт", повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Матчі всіх зірок НБА Захід розгромив Схід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі