пʼятниця, 06 квітня 2007 19:18

У луганської "Зорі" новий президент

Новим президентом футбольного клубу "Зоря" (Луганськ) став Валерій Букаєв, 30 років, повідомляє www.football.ua.

Як заявив вже екс-президент "Зорі" Валерій Шпічка, 49 років, сьогодні, 6 квітня, на прес-конференції в в Луганську, він передає президентство і свій пакет акцій клубу Букаєву.

Шпічка відзначив, що він останні три місяці був президентом "Зорі" лише де-юре.

Новий президент клубу Валерій Букаєв підкреслив, що "всі наші фінансові і юридичні розбіжності вирішені". При цьому він додав:

- Хотілося, щоб всі розуміли: з сьогоднішнього дня для "Зорі" - нова крапка, тому що у нас новий менеджмент, нова команда, нові підходи, нові завдання.

Шпічка розповів, що ухвалив рішення створити нову команду "Заря-Луганск", яка буде заявлена в другу лігу. Він розповів, що зараз у вищій лізі від ФК "Зоря" заявлена команда "Зоря" - українською мовою, у нас буде "Заря-Луганск" - російською мовою"

При цьому Шпічка підкреслив, що створення нової команди абсолютно не буде конкуренцією головній команді:

- Молоді гравці у нас не проходять школу. Дубль - це не зовсім та школа, де вони можуть набувати чисто футбольних якостей. Повинна бути команда в Луганську або в області, яка буде і гідно захищати кольори луганського футболу, і готувати кадри для головної команди", - пояснив свою позицію Шпічка.

Наразі, "Зоря" в турнірній таблиці чемпіонату України займає п"ятнадцяте місце, набравши 15 очок після 20-и турів.

Зараз ви читаєте новину «У луганської "Зорі" новий президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі