субота, 02 квітня 2011 11:46

У лайнсмена матчу "Санкт-Паулі" - "Шальке" кинули пластиковий стакан з пивом

У лайнсмена матчу "Санкт-Паулі" - "Шальке" кинули пластиковий стакан з пивом

Вчорашній матч 28-го туру чемпіонату Німеччини "Санкт-Паулі" - "Шальке" був перерваний на 88-й хвилині після того, як уболівальник кинув у лайнсмена Томаса Шиффнера пластиковий стакан, заповнений пивом.

Головний арбітр зустрічі Деніз Айтекін прийняв рішення не догравати матч після консультації з асистентом, який в результаті дій фаната впав на землю, проте, як з'ясувалося пізніше, не отримав жодних ушкоджень.

"Ми прийняли рішення зупинити матч. У нас не було іншого вибору", - сказав після гри Айтекін. Крім того, він додав, що протягом матчу в лайнсмена неодноразово кидали з трибун монети і запальнички, і тепер йому потрібно буде пройти обстеження у лікаря, повідомляє AP.

На момент зупинки матчу "Шальке" вів з рахунком 2:0. У складі "Шальке" голами відзначилися іспанський нападаючий Рауль (26-а хвилина) і півзахисник Юліан Дракслер (67-я).

Два футболісти "Санкт-Паулі" захисник Жан-Філіпп Калла і хавбек Фін Бартелс були вилучені на 68-й і 79-й хвилинах зустрічі відповідно.

У наступному турі 9 квітня "Санкт-Паулі" на виїзді зіграє з леверкузенським "Байєром", а "Шальке" в цей же день проведе домашній поєдинок з "Вольфсбургом", пише РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «У лайнсмена матчу "Санкт-Паулі" - "Шальке" кинули пластиковий стакан з пивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі