вівторок, 22 жовтня 2013 16:19

У Колумбії футболісти зіграли у купленій на базарі формі

У Колумбії футболісти зіграли у купленій на базарі формі
Футболісти "Індепендьєнте" одягли на матч підробну форму ФОТО: lenta.ru

Футболісти колумбійського клубу "Індепендьєнте" провели матч чемпіонату країни з "Бояка Чіко" у підробленої формі, купленый на ринку біля стадіону. Про це повідомляє Reuters.

Перед грою з'ясувалося, що у гравців "Індепендьєнте" немає з собою комплектів виїзної форми. Адміністратори взяли тільки ті футболки і шорти, в яких гравці проводять домашні матчі. Оскільки домашня форма обох команд червоного кольору, представники "Індепендьєнте" звернулися до "Бояка Чіко" з проханням, щоб господарі провели зустріч у гостьовій формі. Проте в "Бояка Чіко" відповіли відмовою.

Футболісти "Індепендьєнте" почали зустріч у тренувальній формі, на яку пластирем були нанесені ігрові номери. Проте через високу температуру і піт пластир часто відклеювався, через що гравцям постійно доводилося його приклеювати назад.

На другий тайм гості вийшли у футболках, куплених на ринку. Вуличні торговці продали представникам клубу контрафактну форму, на яку адміністратори "Індепендьєнте" маркером нанесли ігрові номери футболістів.

Зустріч, що пройшла 20 жовтня завершилася перемогою "Індепендьєнте" з рахунком 2:0. Перемога дозволила команді піднятися на четверте місце в таблиці чемпіонату Колумбії (25 очок після 15 ігор). "Бояка Чіко" знаходиться на 16-му рядку (12 балів після 15 ігор).

Зараз ви читаєте новину «У Колумбії футболісти зіграли у купленій на базарі формі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі