четвер, 13 серпня 2009 10:42

У київського "Арсенала" буде стадіон з дахом

У київського "Арсенала" буде стадіон з дахом

Президент столичного "Арсеналу" Вадим Рабинович підтвердив, що мер Києва підтримав ідею будівництва клубом власного стадіону. "У нас є прохання по конкретній ділянці, - сказав нам Рабинович. - Мова йде про будівництво виключно стадіону.

А то читаю всякі дурниці, ніби ми всього хочемо набудувати. Окрім стадіону, ніяких більше будівництв на ділянці не передбачається. З боку мера умовою було будівництво арени за рахунок клубу. Ми згодні з цим і готові підтвердити документально".

В той же час глава клубу не став називати місцезнаходження майбутньої арени: "Нічого не скажу, поки нам не дадуть цю ділянку. А то нам вже 200 разів обіцяли, але так нічого і не дали. Найважливіше, що Черновецький пообіцяв, що Київрада підтримає цей проект. А по самій арені... Давайте, хай народиться дитина, тоді думатимемо, як його назвуть. Можу лише сказати, що це буде стадіон з дахом над трибунами. Вчора ми передали Черновецькому наш лист. І тепер які-небудь терміни залежать не від мене, а від нього. А я на тижні його турбуватиму".

Нагадаємо, в січні Рабинович заявив, що продав клуб Черновецькому. А місяць тому знов повернувся в президентське крісло: "Домовилися, що я викупляю більшу частину акцій "Арсеналу", - сказав він тоді. Проте головою наглядової ради клубу залишився син мера Степан Черновецький.

За матеріалами Сегодня|Спорт

Зараз ви читаєте новину «У київського "Арсенала" буде стадіон з дахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі