середа, 23 липня 2008 18:30

У Києві визначили місця для фан-зон Євро-2012

У Києві планується створити три офіційні фан-зони під час проведення фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року: на спортивному комплексі "Чайка", на території Національного виставкового центру "Експоцентр України" та у парку Дружби народів.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН заступник начальника Головного управління у справах сім"ї та молоді Київської міської держадміністрації Павло Білоножко.

На прес-конференції зазначалось, що ці фан-зони будуть зонами УЄФА, де федерація матиме ексклюзивні права на розміщення як реклами, так і будь-яких розваг.

За словами П.Білоножка, при визначенні місць цих фан-зон керувались вимогами УЄФА, зокрема, на відповідність транспортній інфраструктурі, підведенню необхідних комунікацій, на відповідність санітарним нормам, можливістю розміщення не менш як 20 тисяч осіб, медичним забезпеченням тощо.

Зараз ви читаєте новину «У Києві визначили місця для фан-зон Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі