вівторок, 02 грудня 2014 01:27

У Києві відбудеться масовий забіг "Святого Миколая"

У Києві відбудеться масовий забіг "Святого Миколая"
excurs.kiev.ua

21 грудня біля головної ялинки країни – на Софійській площі відбудеться костюмований забіг "Святого Миколая". Під час забігу точно не вдасться змерзнути, а після можна буде зігрітися гарячим борщем. Дистанція святкового забігу для дорослих символічна, - всього 5 кілометрів, для дітей – 500 метрів.

"Новорічні свята – це той період, коли ми всі з задоволенням поринаємо у казку. З нашою казкою ми плануємо увійти в історію України – забіг "Святого Миколая" стане наймасовішим забігом країни в святкових капелюхах. В такий спосіб ми завершимо біговий сезон", - розповів Дмитро Черніцький, генеральний менеджер "Run Ukraine".

Кожен учасник отримає капелюх від організаторів, адже під час дійства буде зафіксовано рекорд України у категорії – наймасовіший забіг у новорічних капелюхах.

В рамках забігу "Святого Миколая" відбудуться народні гуляння з конкурсами, святковий концерт за участі українських фольклорних колективів.

Свято відбудеться в рамках Фестивалю Святого Миколая 2014, організаторами якого є Folk Ukraine та Країна Мрій.

Дистанція для дорослих – 5 кілометрів (маршрут пролягатиме від Софії Київської через Михайлівську площу по вул. Артема до Львівської площі в два кола).

Дистанція для дітей (6-12 років) – 500 метрів.

Реєстрація учасників забігу "святого Миколая": svmykolayrun.org

Окрім того в рамках забігу "святого Миколая", 20-21 грудня в Українському домі відбудеться благодійний ярмарок "Святого Миколая". На ярмарку можна буде придбати новорічні іграшки, подарунки, прикраси та ласощі від народних майстрів та українських виробників.
Також, в програмі ярмарку майстер-класи для дорослих та дітей.

15 відсотків від продажу продукції на ярмарку буде перераховано на допомогу дітям-киянам, які втратили годувальника під час військових дій в зоні АТО.

Програма ярмарку:
20 грудня:
10:00 – відкриття ярмарки;
10-19:00 – видача стартових номерів учасникам забігу "святого Миколая";
11:00 – 13:00 – майстер-класи;
13:00 – брифінг для ЗМІ;
14:00 – майстер-класи;
19:00 – закриття ярмарки.
21 грудня:
10:00 – відкриття ярмарки:
11:00 – 16:00 – майстер-класи;
15:00 – благодійна новорічна вистава для дітей;
18:00 – закриття ярмарки.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться масовий забіг "Святого Миколая"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі