Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 12:11

У Києві пройде Всеукраїнський олімпійський урок

У суботу, 13 вересня, на Майдані Незалежності та на вул. Хрещатик з 11:00 до 18:00 відбудеться Всеукраїнський олімпійський урок. Про це повідомив заступник голови КМДА Віталій Журавський.

Під час Олімпійського уроку на Майдані Незалежності та на вул. Хрещатик будуть розміщені майданчики, на яких відбуватимуться тренування, ігри, змагання тощо. На цих майданчиках будуть представлені такі види спорту як футбол, фехтування, сквош, шашки та шахи, боротьба (вільна і греко-римська), дзюдо, тхеквондо, бадмінтон, легка атлетика, теніс, художня гімнастка, спортивна гімнастика, бокс, гандбол, бейсбол, софтбол, стрітбол, волейбол, хокей на траві, велоспорт, ролики та скейт.

"У рамках Олімпійського уроку з 7 по 14 вересня 2008 року в столиці відбуватимуться Дні відкритих дверей на усіх спортивних спорудах, урочисті зустрічі з учасниками, переможцями та призерами літніх і зимових Олімпійських, Параолімпійських та Дефлімпійських ігор, провідними спортсменами, тренерами, фахівцями та ветеранами фізичної культури і спорту. Крім того, у всіх столичних школах відбудеться відкритий Олімпійський урок в рамках Олімпійського тижня, що також відбуватиметься з 7 по 14 вересня 2008 року", – розповів Віталій Журавський.

"Офіційний сайт КМДА"

Зараз ви читаєте новину «У Києві пройде Всеукраїнський олімпійський урок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути