четвер, 19 червня 2008 08:57

У Хіддінка все ж є претензія до росіян

У Хіддінка все ж є претензія до росіян

Тренер збірної Росії Гус Хіддінк заявив, що дуже пишається своїми футболістами, які здолали шведів з рахунком 2:0 і завоювали путівку в чвертьфінал Євро-2008. Перший матч на турнірі росіяни програли іспанцям з рахунком 1:4.

- Я дуже пишаюся своєю командою і тим, якого прогресу ми досягли всього за декілька днів. Я сказав футболістам, щоб вони билися до кінця або летіли додому. Вони самі могли зробити вибір, і вони вирішили боротися щосили. Сьогодні ми показали фантастичну гру, футболісти намагалися відкрити рахунок якнайшвидше. Це було навіть дивно! У мене є тільки одна претензія - ми знову діяли занадто марнотратно біля чужих воріт, оскільки могли забити другий гол ще до перерви. У другому таймі ми неодноразово могли довести рахунок до 3:0.

Аршавін - футболіст, який швидко приймає правильні рішення і завжди створює небезпечні моменти. Він може піти в обіграш у будь-яку сторону, завжди знає, де знаходяться суперники. Йому дуже не вистачало ігрової практики, проте я все одно поставив його у склад, оскільки він може сам вирішити результат матчу, а нам треба було вигравати цей поєдинок. Шведи люблять, коли їх суперник грає в двох форвардів, кожен з яких приймає м"яч, стоячи спиною до воріт. Скандинавам не подобається, коли проблеми виходять із зони опорних півзахисників, і ми спробували цим скористатися.

Дуель зі збірною Нідерландів буде для мене особливою, оскільки я знайомий з футболістами і тренерським штабом цієї команди. На стороні голландців те, що вони матимуть п"ять днів відпочинку.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «У Хіддінка все ж є претензія до росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі