четвер, 27 вересня 2007 19:35

У грі з "Барселоною" Матузалем отримав серйозну травму

Поразка 1:4 в останньому матчі від "Барселони" - це було не найгірше для "Сарагоси". Погані новини чекали арагонський клуб вже після матчу - у бразильського півзахисника Франселіно Матузалема дуже серйозна травма. Після того, як на початку другого тайму екс-гравець донецького "Металурга" Яя Туре не обов"язково, але дуже жорстко "в"їхав" в Матузалема, бразилець зміг залишити поле тільки на носилках, а івуарієц отримав жовту картку, повідомляє www.sport.com.ua.

Детальніше обстеження травми лівого коліна очкується сьогодні, але перші враження від пошкодження Матузалема сумні. У футболіста розрив зв"язок і пошкоджений меніск.

- До тих пір, поки ми не дізнаємося результати обстеження, ми нічого не припускатимемо. Але правда в тому, що і без обстеження травма виглядає дуже серйозною. Зараз у нас дуже песимістичний настрій, дуже важка травма, - сказав тренер "Сарагоси" Віктор Фернандес після матчу з "Барселоною".

На відновлення після подібного типу травм потрібно не менше напівроку, а у багатьох випадках воно продовжується навіть до дев"яти місяців. Чемпіонат Іспанії закінчується 18 травня (у зв"язку з Євро-2008) і, якщо попередній діагноз підтвердиться, то бразилець пропустить майже весь сезон.

Це вже не перша травма лівого коліна Матузалема, яка може поставити під питання подальшу кар"єру футболіста.
Зараз ви читаєте новину «У грі з "Барселоною" Матузалем отримав серйозну травму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі