четвер, 17 січня 2008 12:09

У Греції зарізали футбольного уболівальника

У ніч з 16 на 17 січня в Греції відбулася бійка між футбольними фанатами, у результаті якої один з уболівальників отримав ножові поранення і незабаром помер. Поліція вже заарештувала два підозрюваних у вбивстві. У даний час з"ясовується, чи були у затриманих спільники, повідомляєРИА Новости.

Бійка уболівальників відбулася через декілька годин після матчу Кубка Греції з футболу "Олімпіакос" - "Панатінаікос". Інцидент почався в кафетерії містечка Артеміда, а після закриття закладу бійка продовжилася на вулиці.

Двоє фанатів "Панатінакикоса" дістали ножі і напали на трьох уболівальників "Олімпіакоса". Один з них помер від отриманих поранень; ще один знаходиться в лікарні, і загрози його життю немає.

На матч "Олімпіакос" - "Панатінаікос" (4:0) допустили тільки уболівальники "Олімпіакоса". Цей захід прийняли у зв"язку з безладами під час останньої гри за участю цих команд у чемпіонаті Греції.

Зараз ви читаєте новину «У Греції зарізали футбольного уболівальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі