четвер, 11 листопада 2010 12:48

У Формулі-1 буде російська команда

У Формулі-1 буде російська команда

Російський виробник спортивних автомобілів - компанія Marussia Motors - оголосила про покупку "значного пакета" акцій команди Формули-1 Virgin Racing, повідомляє РИА Новости в четвер, 11 листопада.

За словами президента Marussia Motors Миколи Фоменка, на базі Virgin Racing буде створена російська команда Формули-1. Починаючи з сезону 2011 року, заявив він, команда буде називатися Marussia Virgin Racing.

Фоменко пояснив, що контракт на купівлю акцій Virgin Racing був укладений в Лондоні в ніч на 6 листопада. Суму угоди Фоменко розкривати не став, заявивши лише, що "це великі гроші, повірте мені". При цьому він підкреслив, що угода повністю фінансувалася компанією Marussia Motors.

На початку листопада в західних ЗМІ з'явилася інформація про те, що Virgin Racing веде переговори з російськими інвесторами про продаж акцій. Тоді повідомлялося, що мова йде про можливу зміну власника команди. Marussia Motors називалася в якості можливого покупця Virgin Racing.

Наголошувалося, що російська компанія вже є одним із спонсорів Virgin Racing, а Фоменко неодноразово заявляв, що готовий вивести власну команду Формули-1 на старт чемпіонату 2012 року.

Команда Virgin Racing дебютувала у Формулі-1 у сезоні 2010 року. На даний момент Virgin Racing займає останнє місце в Кубку конструкторів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Формулі-1 буде російська команда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі