неділя, 22 квітня 2007 10:55

У фіналі Монте-Карло зійдуться Надаль і Федерер

 

На турнірі серії "Мастерс" в Монте-Карло визначилися фіналісти. Ними стали два найсильніших тенісиста свыту – швейцарець Роже Федерер, 26 років, та іспанець Рафаель Надаль, 20 років. У півфіналах обидва добилися перемог в двох сетах: Федерер переграв іспанця Хуана-Карлоса Ферреро, а Надаль завдав поразки чехові Томашу Бердиху, повідомляє Лента.Ру.

Примітно, що під час матчу Федерера проти Ферреро (6:3 6:4) гравцям постійно заважали гості VIP-трибуни, для яких був влаштований банкет. В ході гри вони регулярно шуміли і гриміли посудом. Федерер виразив своє обурення поведінкою гостей почесної ложі, розташованої на терасі над трибунами.

- Окрім них за матчем спостерігали ще сім тисяч чоловік, які гідні пошани, так само як арбітри і гравці, - підкреслив лідер світового рейтингу.

У другому півфіналі Надаль виграв перший сет у Бердиха "насухо" – 6:0, а в другому сеті все вирішила подвійна помилка чеха на власній подачі, після якої рахунок став 6:5 на користь іспанця. У наступному геймі Надаль узяв свою подачу і встановив підсумковий результат – 6:0, 7:5.

На грунті Федерер у Надаля ще не вигравав. Надаль же не програє на цьому покритті вже 67 матчів підряд.

Зараз ви читаєте новину «У фіналі Монте-Карло зійдуться Надаль і Федерер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі