понеділок, 21 квітня 2008 17:08

У фанатській бійці "стінка на стінку" загинув студент петербурзького ВНЗ

В результаті масової бійки між представниками різних напрямів футбольного фанатського руху в Санкт-Петербурзі одна людина загинула і двоє серйозно постраждали.

Інцидент стався в парку Перемоги. З обох сторін було близько 60 чоловік. В результаті зіткнення 17-річному студентові другого курсу санкт-петербурзького університету точної механіки і оптики було завдане ножове поранення - він помер в автомобілі швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

Медики оглянули на місці події побитого 20-річного студента другого курсу цього ж університету. Після цього він був відправлений на амбулаторне лікування. Ще одного учасника зіткнення, 17-річного хлопця, з черепно-мозковою травмою у тяжкому стані відправили до лікарні.

За гарячими слідами співробітниками міліції був затриманий 15-річний учень 9 класу спецшколи для дітей з фізичними вадами. Саме він підозрюється в скоєнні цього злочину. Зараз приймаються заходи з розшуку і затримання інших учасників зіткнення.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «У фанатській бійці "стінка на стінку" загинув студент петербурзького ВНЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі