четвер, 28 січня 2010 18:24

У дружини Марадони стався другий викидень

У дружини Марадони стався другий викидень

Громадянська дружина Дієго Марадони Вероніка Охеда втратила дитину. Сталося це після того, як вагітна Охеда впала у себе вдома в результаті непритомності.

Вероніка отримала незначний забій, але цього виявилося достатньо, щоб спровокувати мимовільний аборт, повідомляє аргентинський телеканал C5N.

Варто відзначити, що Охеда перебувала на п"ятому місяці вагітності.

Марадона і Охеда чекали дівчинку. Тренер аргентинської збірної з футболу не міг бути у важкий момент поряд з подругою, тому що перебував за 1,2 тисячі кілометрів від столиці країни: його підопічні проводили у вівторок у місті Сан-Хуані товариський матч із командою з Коста-Ріки (аргентинці перемогли 3:2).

Вероніка Охеда вже виписана з лікарні, звідки її забрав Марадона, який терміново прилетів в середу з Сан-Хуана. Разом вони живуть з листопада 2005 року. Вероніка вже була вагітна два роки тому, але у неї стався викидень.

У 49-річного видатного футболіста троє дітей та онука. Колишня дружина Клаудіа Вільяфаньє народила йому двох дочок, Дальму та Джанніні. Ще одного зі своїх нащадків, 22-річного Дієго Сінагру, десятий номер не визнає, незважаючи на відповідне рішення італійської Феміди (він став батьком, коли грав за клуб "Наполі").

Онука Марадоні подарувала молодша дочка Джанніні, яка завагітніла від нападника збірної Аргентини Серхіо Агуерро, який в даний час виступає за мадридський клуб "Атлетико".

korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «У дружини Марадони стався другий викидень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі