Ексклюзиви
середа, 03 грудня 2008 09:18

У донецькому "Металургу" може з"явитися ще один Гай

Мова йде про сенегальського однофамільця донецького "гірника" Олексія Гая - Ібрагіма. Два роки тому про інтерес до цього центрального захисника тоді ще софійського ЦСКА з боку "Шахтаря" писали болгарські ЗМІ. Тепер 30-річного африканця "сватають" в донецький "Металург" до болгарського тренера Костова.

У червні майбутнього року в Гая закінчується контракт з "Црвеной Звездою", тому під час зимової перерви у белградців єдиний шанс отримати за його трансфер якісь гроші. Ще недавно вартість трансферу могутнього (190 см) центрдефа, лідера сербського гранда була більше двох мільйонів євро, але зараз вона буде значно нижча.

У 2006 році Гай пішов з болгарського ЦСКА в турецький "Самсунспор" як вільний агент, але вже через півроку перейшов в сербську "Црвену".

Окрім Гая взимку з бєлградського клубу можуть ще піти Девіч, Джорджевіч, Едгард, а за капітана команди Ненада Іліяша московський ЦСКА пропонує 2,5 мільйона євро.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «У донецькому "Металургу" може з"явитися ще один Гай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути