понеділок, 02 березня 2020 14:36

У "Динамо" залишився тільки один гравець, який б'ється за емблему - Федецький

У  "Динамо" залишився тільки один гравець, який б'ється за емблему  - Федецький
Після завершення кар'єри футболіста Артем Федецький балотувався до Верховної Ради, але програв вибори по одномандатному округу. Фото: з відкритих джерел

Колишній захисник збірної України Артем Федецький вважає, що в "Динамо" зіграні гравці, які не розуміють традицій київського клубу.

"Динамо" вже не те… На мою думку, там залишився тільки один футболіст, який б'ється за емблему клубу – це Сидорчук. А більшість… Є перспективний Циганков, який, на жаль, не готовий, бо не пройшов зимових зборів. І багато посередніх легіонерів. Наші хлопці набагато кращі, більше заслуговують на основний склад, краще знають клубні традиції і що це таке – бренд "Динамо" - сказав Федецький в інтерв'ю "Футбол 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дружина витратила відкладений мільйон євро" - ексфорвард "Динамо" про фінансові проблеми

Артем Федецький протягом 6 років грав за збірну України. За цей час провів 52 матчі, у яких забив 2 м'ячі. Брав участь в Євро-2012 та Євро-2016. Грав за "Шахтар", "Дніпро", "Карпати". По завершенні минулого сезону завершив кар'єру футболіста.

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" залишився тільки один гравець, який б'ється за емблему - Федецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі