середа, 09 січня 2013 13:55

"У "Динамо" немає малюнку гри" - Саленко

"У "Динамо" немає малюнку гри" - Саленко
"Кваліфікації провідних гравців киян цілком достатньо, щоб випередити "Дніпро" та "Металіст" - Саленко ФОТО: sport-xl.net

Кращий бомбардир чемпіонату світу 1994 року колишній київський динамівець Олег Саленко вважає, що на київському "Динамо" рано ставити хрест.

"Я не поділяю думку футбольного агента Дмитра Селюка, який сказав, що цього року кияни залишаться без медалей. Зараз про це говорити передчасно. Перші висновки можна зробити після двох-трьох турів весняної частини чемпіонату України. У "Динамо" анонсовані великі зміни. Є багато новачків, ще кілька осіб повернулися з оренди. Фактично, зараз це набір гравців, а не футбольна команда однодумців.

Ніхто не може зараз сказати, що з них буде через місяць. Однак знаючи наполегливість Олега Блохіна, гадаю, що цей місяць буде використано з максимальною користю. Є ще інший бік медалі. Хто зараз може з упевненістю сказати, що після зміни власника збереже провідні позиції харківський "Металіст"? Перші висновки варто робити весною."

Саленко упевнений, що більші фінансові можливості власника "Дніпра" Коломойського не є вирішальним фактором.

"Кваліфікації провідних гравців киян цілком достатньо, щоб випередити "Дніпро" та "Металіст". Інша справа, що у команди немає малюнку гри. Є досить пристойні виконавці, але немає ігрового ансамблю. Якщо Блохіну вдасться його створити, то критики замовкнуть."

Нагадаємо, що в чемпіонаті України київське "Динамо" йде на третій позиції, поступаючись двома очками "Дніпру", й на одне очко випереджаючи "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" немає малюнку гри" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі