середа, 14 серпня 2019 08:23

"У "Динамо" немає командної гри" – бельгійські фанати

"У "Динамо" немає командної гри" – бельгійські фанати
Вербича вистачило на півтора тайми

Бельгійські вболівальники зізнаються, що витратили дуже багато нервів під час перегляду матчу "Динамо" - "Брюгге" (3:3). Вони вважають, що поєдинок вийшов дуже складним для їхнього клубу, і десь в цей вечір бельгійської команді пощастило, але в цілому "Брюгге" заслужено пройшов далі.

Про це пише footboom.com

При цьому вболівальники "Брюгге" відзначили хорошу гру "Динамо" в атаці і слабку гру в обороні, а також те, що кияни не готові грати 90 хвилин на високому рівні.

Dani: Такий "Брюгге" не зможе на багато претендувати на груповому етапі Ліги чемпіонів, тому що команда не готова грати проти серйозних суперників. Якщо навіть "Динамо", яке не вразило, доставило нашій обороні безліч проблем, то що буде проти "Ліверпуля" або "Ювентуса"?

Caesar: Крім Міньоле нікого похвалити в обороні. Жахлива гра наших захисників, включаючи і опорників, які занадто багато дозволяли українцям в центрі поля. Нам потрібно дуже сильно поліпшити гру, щоб не бути посміховиськом на груповому етапі Ліги чемпіонів. Але поки що не хочеться говорити про це, адже австрійський ЛАСК може доставити серйозні проблеми "Брюгге". "Базель", судячи з усього, теж їх недооцінив, і сильно пошкодував про це.

Stef: "Брюгге" показав, що у нас сильніше команда, ніж у "Динамо". Так, українці мають дуже хороших гравців, але немає командної взаємодії. Це і позначилося на підсумковому результаті. Хоча я незадоволений тим, як ми виглядали в обороні. Боюся, що навіть якщо ми вийдемо в груповий етап Ліги чемпіонів, то вище 4-го місця не піднімемося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київське "Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

"Динамо" вчора зіграло внічию з "Брюгге" – 3:3 і вибуло з Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" немає командної гри" – бельгійські фанати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі