вівторок, 15 квітня 2014 16:23

У Білорусі фаната засудили на три доби за перекличку "Слава Україні"

У Білорусі фаната засудили на три доби за перекличку "Слава Україні"
interfax.by

На матчі між солігорським "Шахтарем" і мінським "Динамо" (0:0), який проходив у Солігорськ 11 квітня, стався черговий інцидент між фанатами і співробітниками правоохоронних органів.

"У середині першого тайму на секторі мінського "Динамо" почалися переклички "Слава Україні, Героям Слава", на яку тут же відреагували представники ОМОНу, стягнувши додаткові сили до сектору і висловивши своє негативне ставлення до даного заряду. На цьому інцидент здався вичерпаний, але як стало відомо сьогодні, тільки здалося.

Після гри співробітники ОМОНу забрали одного з тих, хто почав перекличку "Слава Україні, Героям Слава", за нього тут же заступилося кілька фанатів мінського "Динамо", як підсумок 3-х учасників інциденту забрали у відділенні міліції. Склавши при цьому на кожного по два протоколи: "хуліганство" і опір при затриманні.

Людині, яка "заряджавала" перекличку "Слава Україні, Героям Слава" дали 3 доби і 3,5 мільйона штрафу. Іншим учасникам інциденту загрожують штрафи не менше 3 мільйонів", - йдеться у повідомленні сайту про вболівальників Belultras.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі фаната засудили на три доби за перекличку "Слава Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі