Ексклюзиви
вівторок, 01 квітня 2008 11:13

У Бахрейні Масса поїде зі старим мотором

Феліпе Масса не зміг фінішувати в Малайзії, а значить - команда має право змінити мотор на його машині без будь-яких санкцій з боку технічних служб FIA. Але цього, мабуть, не відбудеться - двигун не вичерпав свій ресурс, а через гонку, в Барселоні, новий мотор може стати в нагоді.

- Ми уважно стежимо за надійністю вузлів машини, особливо - двигуна, так що ймовірно Феліпе отримає той же мотор, що і в Малайзії, навіть при тому, що він не фінішував у тій гонці. У конкурентноздатному світі "Формули 1" наша перевага від зимових тестів, проведених на цій трасі, мабуть, зникне вже у п"ятницю, до того ж тоді ми працювали з гумою Hard, а у наступний уїкенд отримаємо інші склади. Але ці тести допомогли вже тим, що погода була стабільною і ми змогли планомірно вивчати роботу нової машини, - говорить технічний директор "Феррарі" Альдо Коста. - Ми готуємо нові рішення практично до кожного Гран-прі і привеземо до Бахрейну кілька аеродинамічних новинок. Упевнений, вони дозволять нам додати.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «У Бахрейні Масса поїде зі старим мотором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути