середа, 24 грудня 2008 11:01

У Андрія Гусіна є пропозиції від європейських клубів

Чергове засідання комітету РФС зі статусу гравців стало важливим для наших легіонерів - Андрія Гусіна та Дмитра Семочка.

Палата зобов"язала клуби "Сатурн" (Раменське) і "Крилья Совєтов" (Самара) погасити заборгованості перед Гусіним, а "Шиннік" розрахуватися з Семочком.

Агент Андрія Гусіна Шандор Варга з радістю сприйняв цю новину. "Нарешті справедливість восторжествує. Думаю, тепер всі фінансові моменти будуть улагоджені. РФС - серйозна організація", - сказав Варга. - Про яку саме суму йде мова я не можу сказати. Пристойна? Все відносно. Ось Кріштіану Роналду пропонували 150 млн, щоб перейти в "Реал", а йому цього здалося мало".

Що стосується найближчого майбутнього свого підопічного, то Шандор упевнений, що Гусін, якому 11 грудня виповнилося 36 років, гратиме в наступному сезоні. "Поки ми не можемо розкривати всі карти, але скажу, що у Андрія є пропозиції з українських і російських клубів, а також з Європи".
Нагадаємо, Андрій Гусін поїхав з київського "Динамо" до Росії в 2005 році. Відіграв три сезони за "Крилья Совєтов" (39 матчів, 9 голів), а в сезоні 2007/08 був граючим тренером "Сатурна" (13 матчів). У жовтні цього року Гусін був відзаявлений та повернувся до Києва.

Сегодня спорт

Зараз ви читаєте новину «У Андрія Гусіна є пропозиції від європейських клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі