вівторок, 29 січня 2008 14:29

Тяжкохворий американський боксер пограбував банк

В понеділок, 28 січня поліція американського міста Флінт-Сіті (штат Мічіган) заарештувала професійного боксера Ентоні Діррелла за підозрою в пограбуванні банку. Злочин був здійснений о 10:00 за місцевим часом, а спортсмен був затриманий через п"ять годин після події.

Банк Franklin Bank був пограбований невідомим, який погрожував співробітникам установи пістолетом. Злочинець зник з місця події на автомобілі моделі Doger Charger. Близько 15:00 поліцейські зупинили машину, яка відповідала опису свідків пограбування.

За кермом автомобіля знаходився Діррелл, а всередині машини при обшуку був виявлений пістолет. Зі слів представника поліції Флінт-Сіті, боксеру поки не пред"явлено звинувачення, а надалі займатися цією справою буде ФБР.

Ентоні Діррелл, якому 14 жовтня виповниться 24 роки, провів на професійному рингу 12 боїв і здобув 12 перемог (11 - нокаутом). Свій останній поєдинок боксер, який виступає у ваговій категорії до 76,2 кілограма, провів в грудні 2006 року, після чого лікарі виявили у нього хворобу Ходжкіна, відому також як ходжкінська лімфома.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Тяжкохворий американський боксер пограбував банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі