понеділок, 01 вересня 2008 09:57

Тьягу закрив президента "Ювентуса" в туалеті

Президент туринського "Ювентуса" Джованні Коболлі Джильї розповів, що нещодавно був замкненим у туалеті роздягальні розлютованим Тьяго Мендешем. Майже детективна історія з"явилася в італійській пресі ще кілька днів тому, а після зустрічі з "Фіорентиною" (1:1) її правдивість в інтерв"ю телеканалу Sky Italia підтвердив сам "потерпілий".

- Соромно зізнатися, але "туалетна" історія - чиста правда, - червоніючи, розповів Коболлі Джильї. - Я розповів її по секрету другу, а інформація потрапила в пресу.

За словами президента "Старої сеньйори", злий жарт з ним зіграв португальський півзахисник Тьягу Мендеш, який у це міжсезоння всупереч своєму бажанню так і не змінив клуб, незважаючи на інтерес з боку "Евертона" та "Монако".

У ролі шляхетного героя-визволителя виступив ніхто інший, як Алессандро Дель Пьєро. Легенда туринського клубу проходив повз роздягальню і почув, як Коболлі Джильї в розпачі б"є кулаками по дверях.

- Алекс запропонував мені вибити двері. У відповідь я порадив йому поберегти плечі перед грою з "Фіорентиною", - сказав Коболлі Джильї.

Президент "Ювентуса" висловив надію, що протягом сьогоднішньої доби ситуація з переходом Тьягу буде вирішена, і "жартівник" відправиться куди йому заманеться. Нагадаємо, що трансферне вікно в більшості європейських чемпіонатів закривається в ніч з 1 на 2 вересня.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Тьягу закрив президента "Ювентуса" в туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі