субота, 14 лютого 2009 12:43

Турки знову взялися за Луческу

Турки знову взялися за Луческу

Відразу декілька турецьких видань повідомляють про те, що наставник "Шахтаря" Мірча Луческу дав свою принципову згоду на те, щоб очолити турецький "Галатасарай" з наступного сезону, пише terrikon.

Повідомляється, що домовленість була досягнута 2 лютого, на вечері Луческу і президента "Галатасарая" Аднана Полата. На зустрічі також були присутні менеджери стамбульського клубу Халдун Устінел і Мурат Устундаг.

Поганий старт "Галатасарая" у внутрішній першості підштовхнув керівництво клубу до заміни наставника Міхаеля Скіббе. Провести тренерську перестановку турки планували ще восени, але виступи підопічних Мірчі Луческу в єврокубках поки поставили хрест на цій затії. І ось, цього літа пришестя Містера на пост головного тренера "Галатасарая" може стати дійсністю.

На даний момент сторони зійшлися на тому, що Луческу буде запропонований контракт за схемою "2 + 1". Румунський фахівець вже почав продумувати кадрову політику "Галатасарая" на наступний сезон - за його словами, якихось революційних заходів не буде потрібно, достатньо буде лише 2-3 придбань.

Gazeta.ua нагадує, що Мірча Луческу вже очолював "Галатасарай" в 2000-2002 роках, з яким виграв чемпіонат країни і Суперкубок Європи.

Зараз ви читаєте новину «Турки знову взялися за Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі