понеділок, 23 червня 2008 17:03

Турки показали Льову, як потрібно вболівати

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов на прес-конференції, присвяченій півфіналу Євро-2008, в якому його команда зустрінеться з командою Туреччини, сказав, що з теплотою згадує роки, проведені в цій країні.

Льов тренував "Фенербахче" в сезоні-1998/99, а також очолював "Аданаспор".

- Час, проведений у Туреччині і в "Фенербахче", залишив у мене незабутні враження, - говорить Льов - Там я дізнався, що таке по-справжньому вболівати за свій улюблений клуб. А зараз вся турецька нація підтримуватиме свою збірну від щирого серця. Ще мені запам"яталися неймовірна гостинність і душевна теплота турецького народу. Куди б я не приїхав, мене скрізь зустрічали з відкритими обіймами. Дуже сподіваюся, що навколо цієї гри не буде провокацій. Німці і турки - всі ми живемо разом у Німеччині. Як би не закінчилася зустріч, хочу, щоб усе пройшло мирно. Адже це всього лише футбол. Мені довелося познайомитися з турецьким народом, і я знаю, що це чудові люди.

Reuters

Зараз ви читаєте новину «Турки показали Льову, як потрібно вболівати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі