вівторок, 06 листопада 2007 17:38

Турецькі забудовники вимагають від Ахметова ще $72 млн.

Турецька компанія ENKA, що веде будівництво нового стадіону ФК Шахтар в Донецьку, пред"явила замовникові претензії на збільшення вартості контракту майже в півтора рази, повідомляє Кореспондент.

Про це сьогодні в ході презентації проекту "Клубний менеджмент в особах і цифрах" повідомив генеральний директор ФК Шахтар Сергій Палкін.

За словами Сергія Палкіна, турецька сторона минулого тижня проінформувала клуб, що витрати на будівництво стадіону збільшилися на $72 млн. і ООО ENKA хотіла б ці гроші отримати.

Палкін виявив незадоволення цим фактом, відзначивши, що підрядчик, що будує новий стадіон Шахтаря підбирався з таким розрахунком, щоб в ході робіт не виставляв додаткових рахунків. Він нагадав, що замовник з підрядчиком підписали відповідний контракт, згідно якому вартість робіт зафіксована на рівні 185 млн. доларів.

"Ми тому і погодилися працювати з ENKA. Інакше ми б запросили будь-яку українську фірму", - сказав генеральний директор донецького клубу. - Сподіваюся, ми консенсус з ними знайдемо, знівелюємо всі проблеми і закінчимо стадіон до кінця липня (2008 року - ред.)".

Новий стадіон донецького Шахтар повинен стати одним з головних стадіонів Чемпіонату Європи-2012, який приймуть Україна і Польща.

Зараз ви читаєте новину «Турецькі забудовники вимагають від Ахметова ще $72 млн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі