понеділок, 16 червня 2008 08:27

Туреччина виходить в плей-офф Євро-2008 після другої поспіль вольової перемоги

Туреччина виходить в плей-офф Євро-2008 після другої поспіль вольової перемоги
На останніх хвилинах матчу між збірними Туреччини та Чехії турецькі футболісти зуміли вирвати перемогу і отримали другу путівку в плей-офф з групи А. На 87-ій і 89-ій хвилинах два м"ячі у ворота Петера Чеха забив нападаючий турецької команди і капітан Ніхат Кахвечі, повідомляє Лента.Ру.

Раніше в матчі двічі відзначилися підопічні Карела Брюкнера. На 34 хвилині гол у ворота Волкана Деміреля забив нападаючий Ян Коллер, на 62-ій хвилині рахунок подвоїв півзахисник Ярослав Плашил. Після цього на 75 хвилині Арда Туран скоротив розрив в рахунку.

Також на останніх доданих хвилинах матчу суддя зустрічі швед Петер Фройдфельдт показав червону картку воротареві турків Волкану Демірелю. У воротах його замінив польовий гравець.

Паралельно в швейцарському Базелі проходив інший матч третього кола в групі А. У цій грі зустрічалися збірні Швейцарії та Португалії, але принципового значення вона не мала - португальці достроково забезпечили собі перше місце в групі, а швейцарці, навіть перемігши з рахунком 2:0, вимушені покинути чемпіонат. Голи в Базелі на 71-ій і 83-ій (другий - з пенальті) забив Хакан Якін.

Зараз ви читаєте новину «Туреччина виходить в плей-офф Євро-2008 після другої поспіль вольової перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі