вівторок, 27 березня 2007 10:22

Туа відмовився битися з Брюстером

 

Промоутер відомого новозеландського суперважкоатлета Девіда Туа, 34 роки, Седрік Кушнер розповів в недавньому інтерв"ю новозеландським ЗМІ про те, що вони відхилили пропозицію про проведення поєдинку з екс-чемпіоном WBO в надважкій вазі Леймоном Брюстером, інформує Спорт-Експрес.

Ця пропозиція поступила до них практично відразу ж після того, як 22 лютого Туа переміг одноголосним рішенням суддів Роберта Хокінса, проте, за словами Кушнера, вони відмовилися, оскільки Туа необхідно частіше проводити поєдинки, а бій проти Брюстера міг відбутися тільки влітку цього року. Правда, ці причини для відмови виглядають дивно, зважаючи на те, що наступний поєдинок Туа, ймовірно, відбудеться не раніше другої половини липня.

В даний час Леймон Брюстер, який недавно відновився після серйозної травми, веде переговори про проведення реваншу з чемпіоном IBF у надважкій вазі Володимиром Кличком і німецьким боксером Луаном Краснічі.

Брюстер має в своєму активі перемоги нокаутом над обома боксерами і готовий приїхати до Німеччини для зустрічі з одним з них.

Туа має в своєму активі перемоги над Джо Руїзом, Хасімом Рахманом, Олегом Маскаєвим. Але він ніколи не ставав чемпіоном світу, програвши у вирішальних боях Ленноксу Льюісу і Крісу Берду. Відзначимо, новозеландець ніколи ще не падав в рингу. Всі 3 своїх невдалих поєдинка він програв по очках.

Зараз ви читаєте новину «Туа відмовився битися з Брюстером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі