понеділок, 10 листопада 2008 16:32

Тсонга звинуватив дітей, які подають м"ячі, у своїй поразці від Давиденка

Жо-Вільфред Тсонга пояснив свою поразку від Миколи Давиденко на підсумковому тенісному турнірі в Шанхаї недбалістю дітей, які подають м"ячі. Зокрема, як повідомляє sovsport з посиланням на TennisTalk, він залишився незадоволений тим, що болл-кідс дуже поволі подавали йому рушник.

- Коли я просив принести рушник, його не було. Коли мені потрібний був м"яч, мені його не давали. От і все. Буває, що довго борешся за одне очко, втомлюєшся, просиш рушник, а хлопець тебе неначе не чує, просто дивиться по сторонах, і все тут, - сказав незадоволений француз.

Поєдинок, який відбувся напередодні в Золотій групі, завершився перемогою Давиденко з рахунком 6:7 (6:8), 6:4, 7:6 (7:0).

Тсонга пояснив, що, не отримавши вчасно свій рушник, він даремно розтрачував енергію, яку міг би пустити в хід на корті.

- Я попросив рушник один раз, інший, третій - безрезультатно. Потім попросив іншого хлопчика. Той дивився на мене нерозуміючими очима, і йому знов і знов доводилося повторювати, що мені потрібне, - додав Цонга.

Тенісист з обуренням відмітив, що кілька разів йому доводилося власноручно брати рушник із стільця, причому для цього йому "доводилося пройти 10 зайвих метрів". - Але в кінці матчу здається, неначе я йду за ним (рушником) цілий кілометр, - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Тсонга звинуватив дітей, які подають м"ячі, у своїй поразці від Давиденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі