середа, 08 серпня 2007 15:16

Троє українських тенісистів перемогли на старті турнірів серії "Челенджер"

Перша "ракетка" України - 18-річний Олександр Долгополов -пройшов стартовий раунд одиночного розряду на турнірі АТР серії "Челленджер" у Сан-Маріно з призовим фондом - $100 000 (покриття - грунт), повідомляє сайт Федерації тенісу України.

В 1/32 фіналу харків"янин, що вийшов в основу з кваліфікації, зустрічався з італійцем Лоренці, який потрапив в основну сітку завдяки wild card. Для перемоги Долгополову вистачило двох сетів - 7:6 (2), 6:3. В наступному раунді змагань Олександр зіграє проти переможця матчу Лучак (Австралія, 8)- да Кол (Італія, q).

19-річний українець Іван Сергеєв успішно пройшов перший раунд турніру АТР серії "Челленджер" у Самарканді (Узбекістан) з призовим фондом - $35 000 (покриття - грунт).

В 1/16 фіналу Сергеєв грав проти Ікрамова (Узбекістан), що потрапив в основу завдяки wild card. Івану знадобилось три сети, щоб довести свою перевагу над суперником - 4:6, 6:1, 7:6 (1). Далі на українця чекає матч проти сьомої "ракетки" турніру Мамуна з Єгіпту.

На жаль, ще один українець, що стартував у Самарканді - Сергій Бубка - перший раунд одиночного розряду пройти не зумів. Українець у двох сетах програв боснійцю Додіжу (N 6 "посіву") - 2:6, 2:6.

21-річний укранець Сергій Стаховський з перемоги розпочав свій виступ на турнірі АТР серії "Челленджер" у Стамбулі (Туреччина) з призовим фондом - $100 000 (покриття - хард).

В 1/16 фіналу одиночного розряду Стаховський грав проти британця Лі Чайлдса, що потрапив в основу з кваліфікації, і переміг у двох сетах -6:1,7:6 (4). В 1/8 фіналу Сергій зіграє проти німця Райнера Шутлера.

Зараз ви читаєте новину «Троє українських тенісистів перемогли на старті турнірів серії "Челенджер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі