пʼятниця, 06 лютого 2009 14:42

ТРК "Футбол" транслюватиме Прем"єр-лігу?

Автор: segodnya.ua
 
Телеканал "Футбол" веде переговори з Прем"єр-лігою України з приводу прямих трансляцій матчів другого кола, а також показів у записі всіх матчів турів

Матчі збірної України в товариському турнірі на Кіпрі в прямому ефірі покаже ТРК "Україна". 10 лютого команда Михайличенка зіграє зі словаками, а 11-го - у фіналі або матчі за 3-е місце з кіпріотами або сербами.

1 березня запланований запуск каналу в робочому режимі.

Тим часом телеканал "Футбол", що працює з листопада 2008-го в тестовому режимі в кабельних мережах, веде переговори з Прем"єр-лігою України з приводу прямих трансляцій матчів другого кола, а також показів у записі всіх матчів турів. Про це Сегодня|спорт повідомив директор ТРК "Футбол" Олександр Денісов.

За його словами, на 1 березня запланований запуск каналу в робочому режимі. Вже практично завершений процес тестування якості трансляцій, залишається довести денний час трансляцій до передбачених ліцензією 18-ти годин.

Зараз телеканал показує у прямому ефірі матчі чемпіонатів Голландії, Франції, Португалії, Шотландії, національні кубки Італії, Англії, Голландії. У записі - матчі деяких клубів іспанської Прем"єри та англійську Прем"єр-лігу - за рахунок підписки на клубні телеканали. Які чемпіонати "Футбол" показуватиме у майбутньому сезоні, Денісов не зазначив: "Комерційна таємниця. Попереду у нас ще участь у тендерах". Але, наприклад, матчі відбірного турніру ЧС-2010 показувати точно планують.

euro2012.kmv.gov.ua

Зараз ви читаєте новину «ТРК "Футбол" транслюватиме Прем"єр-лігу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі