вівторок, 22 липня 2008 15:52

Тріатлоніст загинув від опіку медузи

Один з учасників міжнародного турніру з тріатлону, який проходив у Нью-Йорку, загинув під час запливу, ще четверо госпіталізовані. Причини загибелі спортсмена поки офіційно не називаються, проте десятки учасників запливу розповіли, що отримали дуже болісні опіки від медуз. Лікарі допускають, що при підвищеній алергічній реакції контакт з подібними медузами може викликати шокову реакцію.

Загиблий, 32-річний аргентинець Естебан Нейва, був одним з трьох тисяч непрофесійних учасників турніру, в якому виявилося лише 40 професійних тріатлоністів. Спортсмен загинув під час подолання водної дистанції протяжністю 1,5 кілометра, що було першою частиною програми, яка включає також 40-кілометрову велосипедну гонку і 10-кілометрову бігову дистанцію з фінішем у Центральному парку Нью-Йорка.

Це вже четверта жертва у змаганнях з тріатлону в США за останні декілька місяців, починаючи з відкриття сезону в травні, - смертельними виявилися запливи у Флориді, Айові і Орегоні. У торішніх запливах спортсмени не стикалися з такою проблемою.

newsru.com

Зараз ви читаєте новину «Тріатлоніст загинув від опіку медузи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі