середа, 28 березня 2007 10:05

Три українські хокеїсти стали переможцями Відкритого чемпіонату Білорусі

 

Переможцем Відкритого чемпіонату Білорусі стали хокеїсти мінського "Динамо". В фінальній серії, "синьо-білі" здолали опір земляків з "Кераміну", перемігши в чотирьох з п"яти проведених поєдинків. Приємно, що до успіху "Динамо" причетні і українські хокеїсти - воротар Ігор Карпенко, захисник Дмитро Толкунов і нападник Олег Шафаренко. Всі ці гравці є кандидатами до національної збірної, яка на початку наступного тижня розпочинає підготовку до чемпіонату світу.

В останні три сезони Відкритий чемпіонат Білорусі вигравала мінська "Юність", яка цього разу зупинилась у півфінальній стадії змагань.

Київський "Сокіл", зайнявши у регулярному чемпіонаті десяте місце, до плей-офф не потрапив. Зараз український клуб приймає участь у втішному турнірі, у якому знаходиться на тій самій десятій позиції. Сьогодні і завтра, 28 і 29 квітня, в Льодовому палаці спорту "Авангард", о 18.30, "Сокіл" проведе останні домашні поєдинки сезону проти ХК "Брест".

Зараз ви читаєте новину «Три українські хокеїсти стали переможцями Відкритого чемпіонату Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі