вівторок, 24 червня 2008 09:13

Три українки вийшли у друге коло Вімблдону

Три українки вийшли у друге коло Вімблдону

Перше коло третього у сезоні тенісного турніру "Вімблдон" виявилося вдалим відразу для трьох українок.

Першою на корт вийшла Катерина Бондаренко. У першому сеті вона з розгромним рахунком поступилася японці Ріці Фудживарі, проте у двох наступних довела випадковість цієї поразки - 6:4, 6:3. Наступною суперницею Каті буде значно титулованіша тенісистка, четверта ракетка світу, росіянка Світлана Кузнецова.

Прикладу сестри послідувала і Альона. Граючи з травмою коліна, вона у трьох сетах перемогла британку Мелані Сауз (6:3, 6:7, 6:4). У другому колі перша ракетка України зіграє з чешкою Барборою Захлавовою Стриковою. У разі успішного подолання наступного раунду, сестри Бондаренко зустрінуться між собою вже у третьому колі Вімблдону.

Першою суперницею Тетяни Перебийніс була представниця Чехії Петра Квітова. Вигравши перший сет 6:4, Тетяна поступилася у наступному 0:6. Проте у вирішальній третій партії знову довела свою перевагу - 6:4. У другому колі українка зіграє з 11-ю сіяною француженкою Маріон Бартолі.

Значно менше з суперником пощастило Сергію Стаховському. Вже у першому колі йому протистояв 5-й сіяний іспанець Давід Феррер. Проте, попри прогнози скептиків, Сергій виглядав у поєдинку більш, ніж просто гідно. Перший сет проходив за рівної боротьби. Лише на тай-брейку (8:6) іспанцеві вдалося взяти гору над Сергієм - 7:6. Перемогу у другому сеті Ферреру забезпечив один брейк - 6:3.А от у третій партії повів Сергій, але за рахунку 3:1 на свою користь був змушений відмовитися від продовження поєдинку через травму.

Сьогодні на Вімблдоні за вихід у друге коло боротимуться Ольга Савчук з сербкою Єленою Янковіч, Марія Коритцева з канадкою Александрою Возняк, Юлія Вакуленко з Флавією Пеннеттою та Вікторія Кутузова з китаянкою Шуай Пень.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Три українки вийшли у друге коло Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі