понеділок, 13 липня 2020 20:11

Три пенальті за 10 хвилин і вилучення воротаря. В Румунії зіграли вогняний матч

Три пенальті за 10 хвилин і вилучення воротаря. В Румунії зіграли вогняний матч
Міхая Попу вилучили після другого пенальті

Унікальний епізод трапився у другому за силою дивізіоні Румунії. У ворота бухарестського "Рапіда" призначили три пенальті. Їх виконання затягнулося на 10 хвилин.

Бухарестський "Рапід" зараз грає в другій румунської лізі. Один з найпопулярніших клубів країни в 2016-му пережив банкрутство, а з 2018-го почав поступове відродження.

У виїзному матчі з "Петролулом" команда з 28-ї хвилини грала в меншості, а на 65-й отримала в свої ворота пенальті.

Спочатку до м'яча підійшов Сергіу Арнауту, але 19-річний воротар "Рапіда" Міхай Попа легко потягнув удар. Втім, кіпер завчасно вийшов за лінію воріт. Арбітр такий сейв не зарахував. Попа моторошно казився, тому отримав за свої протести жовту картку.

Перебивав пенальті вже Лоренцо Марінеску, але і йому не вдалося переграти юного кіпера. Все знову повторилося. Арбітр порадився з лайнсменом і змусив "Петролул" пробити втретє. Причина все та ж - Попу ніхто не навчив затримуватися на лінії.

На цей раз воротар зреагував на рішення ще емоційніше, тому побачив перед собою вже червону картку. У хлопця була істерика.

На поле вийшов запасний кіпер "Рапіда", але йому навіть не довелося тягти. Третій удар "Петролула" полетів вище воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не змогло перемогти "Олександрію" у скандальному матчі

Голів в матчі так і не сталося, гра завершилася з рахунком 0:0. Команди продовжують плей-офф за вихід в першу лігу. "Рапід" йде на четвертому місці, а "Петролул" - на шостому.

Зараз ви читаєте новину «Три пенальті за 10 хвилин і вилучення воротаря. В Румунії зіграли вогняний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі