вівторок, 08 грудня 2020 12:41

Три бельгійські команди претендують на 19-річного українського форварда

Три бельгійські команди претендують на 19-річного українського форварда
Кухаревич не забивав у Прем'єр-лізі. Фото "Рух"

Президент "Руху" Григорій Козловський розповів про інтерес іноземних клубів до нападника львівської команди 19-річного Миколи Кухаревича.

"Ми знайшли молодого футболіста, якому тоді було 18 років, – Миколу Кухаревича. Так виглядало, що він був нікому не потрібний. Запросили його до себе. Якщо є умови для тренувань, це дає результат. Пише "Футбол-24".

Сьогодні в мене на столі лежить 3 пропозиції з Бельгії. Генеральні директори і скаути приїжджають на гру з СК Дніпро-1, їдуть дивитися на нього наживо. І ще будуть пропозиції.

Дивлюся на це нормально, адже це пропозиції від хороших європейських клубів, грандових клубів Бельгії. Дати молодому футболісту поїхати грати в Європу – це для нас велика честь", – сказав Козловський в ефірі Youtube-каналу "Руху".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ назвали нову команду Мілевського

Кухаревич у нинішньому сезоні провів 11 матчів у чемпіонаті України, не відзначившись результативними діями. Водночас він яскраво проявився у складі молодіжної збірної України – нападник забив 3 голи в листопадових матчах відбору на чемпіонат Європи U-21 проти однолітків із Мальти та Північної Ірландії.

Зараз ви читаєте новину «Три бельгійські команди претендують на 19-річного українського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі