Ексклюзиви
середа, 03 грудня 2008 16:15

Трезеге так хоче виступати за збірну Франції, що ладен терпіти Доменека

Нападаючий туринського "Ювентуса" Давід Трезеге заявив, що він готовий повернутися в збірну Франції. Раніше Трезеге говорив, що виступатиме за національну команду тільки у разі відставки головного тренера Раймона Доменека, але тепер готовий повернутися в збірну навіть за присутності там цього наставника, повідомляє lenta.ru з посиланням на Reuters.

Форвард зізнався, що дуже нудьгує за збірною і хотів би виступити на чемпіонаті світу 2010 року в ПАР. "Я не ставлю ніяких умов, - підкреслив Трезеге в інтерв"ю виданню L"equipe. - Якщо Доменек вважає, що Трезеге здатний допомогти команді, тоді подивимося".

Востаннє Трезеге зіграв за збірну Францію в березні 2008 року в товариському матчі проти Англії. Всього за свою національну команду він провів 71 зустріч і забив 34 голи. У 1998 році Трезеге став чемпіоном світу, а в 2000 році - чемпіоном Європи.


Зараз ви читаєте новину «Трезеге так хоче виступати за збірну Франції, що ладен терпіти Доменека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути