пʼятниця, 13 вересня 2013 10:25

Третій наставник за тиждень: збірну Мексики очолив цар Мідас

Третій наставник за тиждень: збірну Мексики очолив цар Мідас

У збірної Мексики з футболу з'явився третій головний тренер за тиждень. Як повідомляє Agence France -Presse, 12 вересня команду очолив Віктор Мануель Вучетич.

Вучетич змінив у збірній Луїса Фернандо Тена, який керував командою з 8 по 11 вересня. Тренер пішов у відставку після поразки від США (0:2) у відбірковому матчі ЧС-2014. До цього Тена змінив на чолі збірної Мексики Хосе Мануель де ла Торре, звільненого після програшу Гондурасу (1:2). Де ла Торре керував командою з 2010 року.

Перед Вучетичем поставлено завдання вивести національну команду на чемпіонат світу 2014 року. За два тури до закінчення відбіркового турніру в зоні КОНКАКАФ (Конфедерація футболу Північної і Центральної Америки і країн Карибського басейну) мексиканці займають передостаннє, п'яте, місце у групі (вісім очок після восьми ігор). Перші три команди безпосередньо виходять на ЧС-2014, а четверта у стикових матчах зіграє з Новою Зеландією, яка стала першою у зоні Океанія.

58-річний Вучетич, який має прізвисько Цар Мідас, всю тренерську кар'єру пропрацював з різними мексиканськими клубами. З 2009 по 2013 роки він тренував "Монтеррей", з яким виграв у 2012 році клаусуру (другу частину першості).

Зараз ви читаєте новину «Третій наставник за тиждень: збірну Мексики очолив цар Мідас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі