середа, 16 січня 2008 10:12

Тренувальний збір почався для київського "Динамо" на аеродромі ВПС Ізраїлю

Тренувальний збір почався для київського "Динамо" на аеродромі ВПС Ізраїлю
Чемпіон України київське "Динамо" продовжує підготовку до весняної частини першості і поєдинків 1/2 фіналу Кубка країни.

Вчора, 15 січня, гравці, тренери і обслуговуючий персонал на спеціально зафрахтованому літаку зробили тригодинний переліт, приземлившись в Ізраїлі, на військовому аеродромі "Овда". Організатори збору, які зустрічали команду, відразу повідомили, що аеропорт Ейлата приймає лише внутрішні авіарейси. Саме тому вибір пілотів ліг на розташоване неподалеку місце преземлення винищувачів і бомбардувальників ізраїльських ВПС. За годину динамівці прибули в готель і розпорядок дня жодним чином від цього не змінився.

Ейлат став третім містом в Ізраїлі, в якому динамівці проводили збори. Ще в часи Валерія Лобановського кияни уподобали Кейсарію, потім вибір ліг на передмістя Тель-Авіва - Герцлію. Ці міста розташовані на побережжі Середземного моря. У 2008 році настала черга Червоного моря і його родзинки - невеликої ділянки ізраїльської території, яка граничить на сході з Йорданією і на заході з Єгиптом.

На самому півдні Ізраїлю "Динамо" тренуватиметься найближчі сім днів. Потім переліт до Тель-Авіва і участь в Кубку Першого каналу. Стало відомо, що до старту турніру команда проведе контрольний поєдинок. Генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе повідомив, що 19 січня суперником "Динамо" стане болгарський "Левські", який також провідний збір в Ейлаті.

Джерело: Офіційний сайт ФК "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «Тренувальний збір почався для київського "Динамо" на аеродромі ВПС Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі