пʼятниця, 12 вересня 2008 13:32

Тренеру збірної Польщі з футболу поставили ультиматум

Головному тренеру збірної Польщі з футболу Лео Бенхаккеру пред"явили ультиматум. Президент Польського футбольного союзу Міхал Лісткевіч вимагає від команди набрати чотири очки в майбутніх матчах відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Чехією та Словаччиною. Про це повідомляє польське видання PrzegladSportowy.

Лісткевіч зізнався, що не бачив останнього матчу поляків зі збірною Сан-Маріно, що завершився перемогою підопічних Бенхаккера з рахунком 2:0. Що стосується стартової зустрічі відбірного турніру ЧС-2010 зі Словенією (1:1), то в ній Лісткевічу сподобалися дії команди в перших 15 хвилинах.

Після двох турів Польща поділяє зі Словенією перше-друге місця у відбірковій групі 3 європейської кваліфікаційної зони. Матч із Чехією поляки проведуть вдома 11 жовтня. Виїзна гра зі словаками відбудеться 15 жовтня.

Останнім часом гра збірної Польщі викликає критику з боку вболівальників і фахівців. На Євро-2008 команда не змогла вийти з групи, не взявши жодної перемоги. Восени у тренера відбувся конфлікт з декількома провідними гравцями. Основного воротаря Артура Боруца Бенхаккер за пияцтво не включив у склад на матчі з Сан-Маріно та Словенією.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Тренеру збірної Польщі з футболу поставили ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі