четвер, 10 квітня 2008 10:47

Тренерові "Шальке" більше сподобався перший матч з "Барселоною"

Наставник "Шальке 04" Мірко Сломка в цілому залишився задоволеним своїми футболістами, хоча розчарування від вильоту з Ліги чемпіонів і не приховував. Вчора у чвертьфіналі, як і тиждень тому, його команда програла каталонцям 0:1 і припинила боротьбу в турнірі.

- Ми почали дуже добре, зумівши зіграти у своїй фірмовій манері і створивши безліч гольових моментів до перерви. У другій половині було набагато складніше, але ми не зрадили своєму стилю. "Барселона" виглядала надзвичайно добре, а тому ми спробували перебудуватися і провели ще декілька гострих атак. Проте це не спрацювало і ми програли, не зважаючи на всі свої зусилля. "Барселона" виграла путівку в півфінал. Я не знаю, як каталонці зіграють з "Манчестер Юнайтед", але до матчів з англійцями повернеться Мессі, з яким вони стануть набагато сильніші. У першому матчі 1/4 фіналу ми грали значно краще, але обставини були іншими.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Тренерові "Шальке" більше сподобався перший матч з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі