понеділок, 01 березня 2021 15:02

Тренера, який вступився за українську мову, відправили у відставку

Тренера, який вступився за українську мову, відправили у відставку
Віталія Шумського відправили у відставку через тиждень після мовного скандалу. Фото "Львів"

Футбольний клуб "Львів" змінив головного тренера, повідомляє "ТаТоТаке". Замість Віталія Шумського, який був виконувачем обов'язків головного тренера, призначили Анатолія Безсмертного.

Шумського хотіли відправити у відставку після 1-го кола, але дали час на виправлення ситуації. У 2-му колі під його керівництвом "Львів" обіграв "Минай" - 2:1, а потім поступився "Колосу" - 0:2, "Динамо" - 1:4.

52-річний Безсмертний раніше був головним тренером "Дніпра" з Черкас, "Полтави", "Сум", "Полісся". Останнє місце роботи - "Черкащина", яку покинув цієї зими.

"Львів" посідає останнє місце в таблиці УПЛ з матчем в запасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольний арбітр подає до суду на українського тренера

"Ось і підійшов до закінчення мовний скандал. Від "Львова" вимагали заяви. Заява прозвучала - відставка Віталія Шумського. Далі, як і раніше, - "всьо будєт па-рускі". Яке прикре самогубство (чи вбивство?) львівського футбольного клубу", - сообщило в Twitter издание "Спортивка".

Раніше ходили чутки, що керівництво Української асоціації футболу тиснуло на керівництво ФК "Львів" з вимогою зам'яти мовний скандал, який трапився під час матчу "Львів" - "Колос".

Зараз ви читаєте новину «Тренера, який вступився за українську мову, відправили у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі