понеділок, 09 червня 2008 10:14

Тренера поляків другий гол Подольскі не вразив

Тренера поляків другий гол Подольскі не вразив

Наставник збірної Польщі Лео Беєнхаккер після поразки від німців 0:2 сказав, що після другого гола гра була для його команди закінчена. Проте це тільки перший матч, і поляки обов"язково спробують далі зіграти краще.

- Як ви здогадуєтеся, ми дуже розчаровані. Ми грали добре і намагалися захопити контроль над грою, але зробити це було непросто, оскільки нам протистояв опонент найвищого класу. Мене не вразив другий гол. Головне, особливо коли програєш з рахунком 0:1 після першого тайму, - створити більше тиску в півзахисті і в атаці. Автоматично ти розкриваєшся і одним з наслідків може стати другий гол.

Принаймні, ми намагалися забити і мали для цього шанси, проте після другого голу все було закінчено - в цьому немає сумнівів. Ми грали більш менш на одному рівні впродовж 70 хвилин, проте останні 20 хвилин краще забути. Після цього матчу, звичайно ж, усі будуть засмучені через результат, проте ми все ще у турнірі. В цьому і є вся суть чемпіонатів світу або Європи - тепер у нас є три або чотири дні на те, щоб відновитися морально і фізично.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Тренера поляків другий гол Подольскі не вразив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі